HP SJ 6100 C, SCSI takes

From: Ingo Wichmann (zabarabab@web.de)
Date: Sun Dec 10 2000 - 13:07:34 PST

  • Next message: Jochen Eisinger: "Re: seg-faults for network access"

    Hi Guys!

    I didn't find an answer to this problem in the documentation or the
    mailing-archives of the last months ...

    After updating from SuSE Linux 6.4 to 7.0 my (girlfriend's) scanner doesn't
    work (properly) any more.

    Before that I had no problem with it (and I was quit proud that is was
    running under Linux and under w2000 it is not). Now if I start a scan it
    takes some 10 - 15 Minutes until the scan starts. During that time the
    system is nearly blocked. With some patience I can log in on another console
    and terminate the process. If I donít terminate it, the scan itself works
    later on at the normal speed, as far as I could tell.

    Even listing the connected scanners with
    scanimage -L
    blocks the system.
    Despite that
    cat /proc/scsi/scsi
    displays the scanner immediately.

    Its an HP ScanJet 6100 C connected to a Symbios 53C416 SCSI Card.

    Kernel is of Version 2.2.16, modified by SuSE. USB or other modules I don't
    need are not loaded.

    SuSE does probably not use the latest Version, but I didn't find anything
    about the problem in the changelog of the last releases.

    Any hints?

    Ciao,

    Ingo Wichmann

    --
    Source code, list archive, and docs: http://www.mostang.com/sane/
    To unsubscribe: echo unsubscribe sane-devel | mail majordomo@mostang.com
    



    This archive was generated by hypermail 2b29 : Sun Dec 10 2000 - 13:05:53 PST